KARAMAN HAVA DURUMU25°C Parçalı Bulutlu
BİZE ULAŞIN 0324 774 2727 (Pbx)

Mut Belediyesi | Resmi İnternet Sitesi

15 Temmuz anıldı

- +

Tüm ülkemizde olduğu gibi 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ilçemizde de gerçekleştirildi.
Program çerçevesinde; Şehitlik ziyareti, Kur’an okunması ve dua edilmesi, Selimiye Camisinde öğle namazından önce Şehitlerimizin ruhuna Mevlit okunması ve dua edilmesinin ardından akşam etkinliklerine geçildi.
İnönü Caddesi Laal Paşa Cami yanında toplanan ilçe protokolü ve Mut halkı, Belediyemiz sponsorluğunda Mehter Takımı eşliğinde Hükümet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve İnönü Caddesi güzergahında Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program, Kur’an-ı Kerim okunması video gösterisi, şiir ve ilahilerin okunmasıyla devam etti.
Mut Kaymakamım Mehmet Ali Akyüz’ün 15 Temmuz FETO/PDY hain kalkışmasıyla ilgili yaptığı konuşmayla süren program, TBMM’nin bombalandığı saat olan 00.13’te ilçemizdeki tüm camilerde Sela okunması, Müftü Mustafa Öztürk’ün dua etmesi ve Demokrasi Nöbeti’yle son buldu.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.