KARAMAN HAVA DURUMU17°C Parçalı Bulutlu
BİZE ULAŞIN 0324 774 2727 (Pbx)

Mut Belediyesi | Resmi İnternet Sitesi

Yeni | AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

Belediye Meclisinin 04.08.2017 tarih 93 ve 03.12.2018 tarih 194 nolu kararı ile kirasına, Belediye Encümeninin 28.05.2019 tarih ve 148 sayılı kararları ile kiralanmasına karar verilen toplam 4 ad. iş yerleri için, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve devamı maddelerince ihalesi yapılacaktır.
Aşağıda açıklayıcı bilgilerin yer aldığı taşınmazların ihalesine katılmak isteyen iştirakçiler ihale Saatinden önce geçici teminatlarını ve güvence bedelini Belediye veznesine yatırmaları ve istenilen gerekli evrakları:
* İhaleye Katılım dilekçesi,
* Geçici teminat makbuzu,
* Tebligat için ikamet belgesi,
* Nüfus kayıt belgesi,
* Kimlik fotokopisi,
* Belediyeye borcu olmadığına dair belge
Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmekte olup, ihale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içerisinde Gelir Tahakkuk servisinden 50,00.-TL karşılığında satın alabilirler. İlanen duyurulur.
İhale bilgilerine BURADAN ulaşabilirsiniz.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.