KARAMAN HAVA DURUMU3°C Parçalı Bulutlu
BİZE ULAŞIN 0324 774 2727 (Pbx)

Mut Belediyesi | Resmi İnternet Sitesi

Başkan Şeker, gazetecilerin Basın Bayramı’nı kutladı

- +

Belediye Başkanı Volkan Şeker, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir araya geldi.
Yemekli Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Volkan Şeker, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla birada bulunmak bilgi alışverişi yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Dertlerinizi dinlemek, dertlerimizi anlatmak benim için büyük bir şeref. Basınla beraber bu memlekete hizmet edip, yaptıklarımız hep beraber anlatıp, doğruyu yazan, cesaretli olan, sadece niyetin memleket olan bir basın grubu olduğunu düşündüğüm Mut’ta bu işi yapan sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

MUT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut’un, Mersin’de en çok köyü olan dağlık bir bölge olduğunu söyledi. Başkan Şeker, “Mut’un yaylası var, yaylanın da yaylası var. Tabi herkesin isteği var. Ama isteklerin hepsi de haklı istekler. İnsanlar Göğden Yaylası’na havuz istemiyor ki,  ‘yol olsun, su olsun, elektrik olsun’ diyor. Fen İşleri olarak ta çok yoğun bir çalışma yaptık. Göreve gelir gelmez ilk işim Temizlik İşleri’nin  değerlendirmesi oldu. Mut’taki temizlik işlerinin kalite olayı yüzde 13-15 arası. ŞU anda bunu yüzde 27-30’lara doğru çıkardık. Bu da çok düşük bir oran. Bunda hedef yüzde 75 kaliteyi yakalayabilmek” dedi, Mut’ta işlek olan park, bahçeleri sürekli dolaştığını,  parkların işlevsel hale getirilmesi için çalışıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Volkan Şeker, Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nın işleyişi ile ilgili de bilgi verdi. İlçenin temel sorunlarıyla ilgilide bilgiler veren Başkan Şeker, başta Mut Organize Sanayi olmak üzere ilçe için yapılacak her türlü hizmet için girişim ve takiplerinin de sürdüğünü sözlerine ekledi.

Başkan Volkan Şeker ve basın mensupları daha sonra topluca objektiflere poz verdiler.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.