MUT HAVA DURUMU15°C Çok Bulutlu
BİZE ULAŞIN 0324 774 2727 (Pbx)

Mut Belediyesi | Resmi İnternet Sitesi

Belediye Meclis Toplantısı II. Birleşimi yapıldı

Belediye Meclisi’nin 2019 Aralık ayı II. Birleşimi yapıldı.
Meclis Toplantısı’nda, Büyükşehir Yasası gereğince 2020 Yılı ile birlikte uygulanmaya başlayacak olan
Evsel Katı Atık Tarife Cetveli görüşüldü.
Belediye Başkanı Volkan ŞEKER, vatandaşın yararına olacak ve yasal olarak sıkıntı yaratmayacak
en düşük tarifenin uygulanmasını istediğini belirterek, “Komisyon görüşmelerinde Bakanlık tarafından
belirlenen genel tarifenin çok yüksek olduğu düşüncesi oluşmuş. İlgili birimlerden yeniden değerlendirme yapılmasını istedim. Bugün yapılan yeniden değerlemeyi görüşlerinize sunacağız” dedi.
Konuya ilişkin bilgi veren Mali Hizmetler Müdürü Ahmet CAN; yapılan yeniden değerlemeyle, ilçe merkezinde bulunan konutlardan aylık 5,58  TL (Yıllık: 66,96 TL), ilçeye bağlı mahallelerde bulunan konutlardan 3,68 TL (Yıllık: 44,16 TL) Diğer yerler olarak adlandırılan iş yerlerinden ise aylık 19,69 TL (Yıllık: 236,28 TL) olarak rakamların revize edildiğini söyledi.
Oturuma katılan Meclis Üyeleri’nin tamamının görüş birliğine vardığı Evsel Katı Atık Tarife Cetveli yapılan oylama sonrasında oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.