Çıtlık Dergisi

Tarih 17 Nisan 2014, 10:59 Editör MS

İlçemizde yayın yapan Mut Çıtlık Dergisi’nin 8.yaş kutlamalarına Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’da katıldı.

Belediye Sinema Salonu’nda yapılan kutlama töreninde konuşan Başkan YILMAZ, etkinliği düzenleyen Nihat MUSTUL ve ekibine kültür ve sanat dalında ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan YILMAZ, “Biz öyle güzel bir aile olmalıyız ki kültürüyle, sanatıyla gelecek kuşaklara iyi bir Mut bırakmak için beraber mücadele etmeliyiz. Allah nasip ederse Belediye kurumsal anlayışına geri döndüğünde halkıyla el ele tutuşup çok güzel günleri beraber yaşamak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, etkinlik içinde yer alan kaval çalma yarışmasıyla ilgili olarak ta, “Böyle bir etkinliğe katılmak çok güzel bir şey. Özellikle benim yetişme tarzım ve büyüme tarzım da çobanlık olduğu için kendim çalamasam da gerçekten bunu beceremesem de o sesi çok duydum. Çok ta duygulandım” diye konuştu. Mut Kaymakamı Mustafa Şahin’in de yaptığı konuşmanın ardından düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Kaval çalma yarışması düzenlendi. Kaval çalma yarışmasında Yukarıköselerli Köyü’nden Hasan Basri Alıç birinci oldu.

"Temiz Bir Çevre İçin"

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni