Çıtlık Dergisi

Tarih 17 Nisan 2014, 10:59 Editör MS

İlçemizde yayın yapan Mut Çıtlık Dergisi’nin 8.yaş kutlamalarına Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’da katıldı.

Belediye Sinema Salonu’nda yapılan kutlama töreninde konuşan Başkan YILMAZ, etkinliği düzenleyen Nihat MUSTUL ve ekibine kültür ve sanat dalında ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan YILMAZ, “Biz öyle güzel bir aile olmalıyız ki kültürüyle, sanatıyla gelecek kuşaklara iyi bir Mut bırakmak için beraber mücadele etmeliyiz. Allah nasip ederse Belediye kurumsal anlayışına geri döndüğünde halkıyla el ele tutuşup çok güzel günleri beraber yaşamak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, etkinlik içinde yer alan kaval çalma yarışmasıyla ilgili olarak ta, “Böyle bir etkinliğe katılmak çok güzel bir şey. Özellikle benim yetişme tarzım ve büyüme tarzım da çobanlık olduğu için kendim çalamasam da gerçekten bunu beceremesem de o sesi çok duydum. Çok ta duygulandım” diye konuştu. Mut Kaymakamı Mustafa Şahin’in de yaptığı konuşmanın ardından düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Kaval çalma yarışması düzenlendi. Kaval çalma yarışmasında Yukarıköselerli Köyü’nden Hasan Basri Alıç birinci oldu.

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi