Çıtlık Dergisi

Tarih 17 Nisan 2014, 10:59 Editör MS

İlçemizde yayın yapan Mut Çıtlık Dergisi’nin 8.yaş kutlamalarına Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’da katıldı.

Belediye Sinema Salonu’nda yapılan kutlama töreninde konuşan Başkan YILMAZ, etkinliği düzenleyen Nihat MUSTUL ve ekibine kültür ve sanat dalında ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan YILMAZ, “Biz öyle güzel bir aile olmalıyız ki kültürüyle, sanatıyla gelecek kuşaklara iyi bir Mut bırakmak için beraber mücadele etmeliyiz. Allah nasip ederse Belediye kurumsal anlayışına geri döndüğünde halkıyla el ele tutuşup çok güzel günleri beraber yaşamak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, etkinlik içinde yer alan kaval çalma yarışmasıyla ilgili olarak ta, “Böyle bir etkinliğe katılmak çok güzel bir şey. Özellikle benim yetişme tarzım ve büyüme tarzım da çobanlık olduğu için kendim çalamasam da gerçekten bunu beceremesem de o sesi çok duydum. Çok ta duygulandım” diye konuştu. Mut Kaymakamı Mustafa Şahin’in de yaptığı konuşmanın ardından düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Kaval çalma yarışması düzenlendi. Kaval çalma yarışmasında Yukarıköselerli Köyü’nden Hasan Basri Alıç birinci oldu.

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 2017 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantı İlan metni

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Encümeninin 18.04.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 7 ad. işyerleri için, 28...