Haziran ayı Meclisi yapıldı

Tarih 03 Haziran 2015, 15:30 Editör MS

Belediye Meclisi’nin Haziran 2015 toplantısı Sinema ve Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü Meclis’te Ali Mustafa IŞIKLI’nın istifasıyla boşalan Daimi Encümen Üyeliğine A.Rıza KONYA, Meclis Yedek Katip Üyeliğine Volkan ŞEKER, Tarihi Kentler Birliği Üyeliğine Abdullah KESTEL, Sulama Birliği’ne ise A. Rıza KONYA seçildi.
Toplantının ardından gündeme ilişkin konularda bilgi veren Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, hafta sonu yapılan Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin başarılı bir şekilde geçtiğini belirterek, festivalde görev alanlara ve festivale katılım sağlayanlara teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde ilçemizde Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan YILMAZ, Büyükşehir Yasası çıkmadan önce İl Genel Meclisi Üyeliği döneminde ilçeye hizmet getirebilmek için yaptıkları çalışmaları hatırlatarak, “Geçmişte, bir yılda toplam 4 trilyonluk yatırım gelmesi için çok çaba harcardık. Şimdi sadece Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı sulama borusunun bedeli 4 trilyon. Büyükşehir Yasası’yla ilçemize daha çok yatırım geliyor, gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, ‘3 yılda asfaltsız yol kalmayacak’ sözünü verdi. Mut’ta da 3 yılın sonunda asfalt konusu gündeme gelmeyecek” dedi.
İlçenin sorunlarının çözümünde Belediye Meclisi’nde görev alan tüm siyasi parti temsilcilerine görev düştüğünü sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, “Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Hepimizin ortak sorunlarını elbirliğiyle çözmeliyiz. Bu ilçeye gelecek hizmetten herkes yararlanacak. Bu ilçenin geleceği için Organize Sanayi Bölgesi çok önemli. Bununla ilgili Mersin’deki imzalar tamamlandı. Bakanlığa gitti. Bakanlıktan bunun biran önce çıkması için elbirliği yapmalıyız” diye konuştu.  Ak Parti adına söz alan Belediye Meclis Üyesi Ali CAN’da, parti olarak Mut’la ilgili yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi