Antep Fıstığı yetiştirilmesi ve yaygınlaştırılması projesi

Tarih 15 Haziran 2015, 21:40 Editör Süleyman TEMEL

Tarımsal kalkınma

Antep Fıstığı yetiştirilmesi ve yaygınlaştırılması projesi kapsamında ilçemizde Belediyemiz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle, Antep Fıstığı Yetiştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi hakkında bilgi verildi. Belediyemiz Sinema ve Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Tarımsal AR-GE ve Alternatif Tarım Şube Müdürü H.Sefa TERCAN ve teknik personeller katıldı. Toplantıda Belediyemiz önderliğinde Antep Fıstığı fidanlarının dağıtımıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Özgür DEMİRDAĞ, üreticilere sadece fidan dağıtımıyla kalınmayacağını, ürünün elde edilmesi ve pazarlam sürecinde de üreticilerin yanında olunacağını söyledi. Gaziantep Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğünden gelen uzmanlar da; Antep Fıstığı'nda bitki besleme, hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda ürecilire bilgi verdiler.

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 2017 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantı İlan metni

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Encümeninin 18.04.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 7 ad. işyerleri için, 28...