Bozdoğan Mahallesi Suya kavuştu

Tarih 17 Haziran 2015, 12:09 Editör Süleyman TEMEL

Su Berekettir

Mut belediyesinin yoğun çalışmaları sonuç verdi. Belediyemizce Bozdoğan Mahallesinde yürütülen büyük sulama projesi başarıya ulaştı. Belediye başkanımız sayın Nebi Yılmaz, özverili çalışma ve yoğun çabalar sonucu Bozdoğan Mahallemizi suya kavuşturduk. Bozdoğan mahallesi artık tarımda daha ileri gidecek ve mahalle sakinlerimiz ekonomik olarak kalkınacak.Ayrıca Sakız Ovasını da su getireceğiz halkımızın kalkınmasında ne gerekiyorsa yapılacak taşın altına gövdemizi koymaya hazırız" dedi.

Medya için foto: foto01

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların Açık Arttırma Usulü Kira ve Satış İhalesi Duyurusu

Yazalanı Mahallesi Askı İlan Tutanağı