Göksu Mahallemizde 1000 kişilik iftar yemeği verdik

Tarih 15 Temmuz 2015, 00:14 Editör Süleyman TEMEL

1000 kişilik iftar yemeği amacına ulaştı.

Belediyemiz tarafından organize edilen Göksu Mahallesi iftar programı coşkulu geçti. İftar yemeğine Mut belediye başkanımız sayın Nebi YILMAZ başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizde katıldı. Kuran-i Kerim tilaveti ile başlayan program yemek ikramı ile devam etti. Yemekten sonra konuşan başkanımız sayın Nebi YILMAZ;" Ramazan sevgi ve paylaşma ayıdır. Kainatın sevgilisi Rasûlullah (sav) bir hadisi şeriflerinde: “Canım kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki; İman etmeden Cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmeden de iman etmiş olmazsınız Size yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir işi göstereyim mi? Selamı aranızda yaygınlaştırınız ” diye buyurmaktadır. Öyleyse bizler de farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak sevgi toplumunu inşa edelim ve Ramazanın ruhunu gelecek nesillere taşıyalım."dedi.

KİRA İHALESİ

KİRA İHALESİ Mülkiyeti Belediyemize ve Maliye Hazinesine ait taşınmazların Kira İhalesi Duyurusu

Ekim 2018 Meclis Toplantısı II. Birleşimi İlanı

Ekim 2018 Meclis Toplantısı II. Birleşimi İlanı 2018 Yılı Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı II. Birleşimi ilan metni