BELEDİYE TİYATROSU KURULDU

Tarih 27 Temmuz 2015, 09:46 Editör Süleyman TEMEL

KURSLARIMIZ ÜCRETSİZDİR

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız sayın Nebi YILMAZ;"Mut Belediye Tiyatrosu Mut’a büyük katkı sağlayacaktır, usta yönetmenler tarafından tiyatro, drama ve konservatuara hazırlık eğitimleri Mut Belediye Tiyatrosu bünyesinde yapılacaktır.Mut’ ta sanat adına bir ilki başarmayı hedefliyoruz. Mut’ ta bu anlamda çok büyük bir potansiyel olduğunu biliyorum." dedi.

Mut Belediye Tiyatrosunun, Sanat danışmanlığını Onur Yaprakçı, Genel Sanat Yönetmenliğini ise Mehmet Tekkanat üslenecek.

“Ben de sahnede olmak, yeteneklerimi göstermek ve geliştirmek istiyorum” diyen her yaştan vatandaşlarımızı tiyatromuza bekliyoruz.

Mut Belediye Tiyatrosu kurs kayıtları için

1-Kimlik Fotokopisi

2-Fesikalık fotoğraf (2adet)

Müracaatlar Mut Belediyesi.

Zeyker Askı İlan Tutanağı

Zeyker Askı İlan Tutanağı ZEYKER ASKI İLAN TUTANAĞI

Açık Artırma Usulü İhale İlanı

Açık Artırma Usulü İhale İlanı Belediyemizce 1 işyeri Açık Artırma Usulü ile ihale edilecektir.
yonetmelik