İlköğretim 1. sınıf öğrencilerimize kırtasiye yardımı yaptık

Tarih 17 Eyl?l 2015, 11:30 Editör Süleyman TEMEL

28 eylül pazartesi 2015

Belediyemizce ilçemizdeki tüm 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunduk. Eğitimin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Eğitimde musluk sonuna kadar açık” dedi.

Belediyemizce, geçen eğitim öğretim yılında başlattığımız ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımını, 2015-2016 eğitim öğretim yılında da devam ettirdik. Okulların ilk açılış gününde, Belediye Başkanımız sayın Nebi Yılmaz, içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan klasörleri, okula yeni başlayan miniklerle buluşturdu.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Mut Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanındayız” dedi.
Cumhuriyet ve Gazi İlkokullarındaki kırtasiye dağıtımına katılan Yılmaz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar, her kademe öğrencilerimize ekonomik olarak katkı yapıyoruz. Geçen yıl başlattığımız, gelenek haline gelen, birinci sınıfların tamamına kırtasiye yardımı vereceğiz. Bundan sonraki yıllarda da düzenli olarak birinci sınıf öğrencilerimize vereceğiz. Bunun dışında, muhtelif sınıflardaki gariban öğrencilerimize de Büyükşehir Belediyesi veriyor. İlçede eğitime muhtaç kimse kalmamış oluyor ve bu geleneği devam ettireceğiz.”

Başkan Yılmaz ayrıca, geçen yıl üniversitede okuyan öğrencilere de senede bir defa harçlık yatırdıklarını anımsatarak; bu yıl, yılbaşından önce ve yılbaşından sonra olmak üzere iki defa yardımda bulunacaklarının müjdesini verdi.

“Mutlaka eğitim, eğitim, eğitim!” sloganını benimsediklerini ifade eden Yılmaz, “Musluk sonuna kadar açık. Yardım sonuna kadar açık. Bizi duyan, bizi bilen kim varsa; eğitime ihtiyacı olan insanlarımızı bize yönlendirmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz açıklamasını, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle noktaladı.

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2017 Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı