BELEDİYE BAŞKANLIĞI - İLAN

GÖREVDE YÜKSELME SINAVINDA BAŞARILI OLAN
MÜDÜRLÜK SINAVINI KAZANARAK
SÖZLÜ SINAVA TABİ TUTULACAK PERSONEL LİSTESİ İLANI

4 Temmuz 2009 tarih ve 27278 sayılı Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişliği Esaslarına Dair Yönetmeliğin Sınav Şartı başlıklı 10 uncu ve 14  maddesince; müdür, şube müdürü ve bunlarla aynı düzeydeki görevlere; Görevde Yükselme Yazılı Sınavı'na girerek Müdürlük sınavını kazanan personel  için  Sözlü sınav yapılacağı hükmü yer almaktadır.
Yönetmeliğin sınav şartı başlıklı 10 uncu ve 14  maddesince; Mersin 1. İdare Mahkemesi’ nin 2015/835 esas no lu kararı ile sözlü sınav yapılması gerekmektedir. Bu doğrultuda   12/ 01 /2016 tarihinde Başkanlık makamında saat 10:00 da Sözlü Sınav komisyonu tarafından sözlü sınava tabi tutulacaktır.
Sınava ilişkin ilan aşağıdadır:

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Müdürlüğü'nün Unvan ve Görevde Yükselme Sınavı için Mut Belediyesi'nde ...

Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı Belediyemiz tarafından ilçede görev yapan gazeteciler Başkanlık makamında ağırlanarak günleri kutlandı.
yonetmelik