2. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu yapıldı.

Tarih 17 Ekim 2016, 15:49 Editör MS

Belediyemiz tarafından organizasyonu yapılan Prof.Dr. Canan KARATAY'ınn konuşmacı olarak katıldığı 2. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu yapıldı.

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’ın ev sahipliği yaptığı Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda açılışı yapılan sempozyuma; MHP Mersin Milletvekili Baki ŞİMŞEK, CHP Mersin Milletvekili Serdal KUYUCUOĞLU, Mut Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, ilçemiz protokolü, davetliler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Haberin videosuna buradan ulaşabilirsiniz

Tespit Komisyonu Kararı

Tespit Komisyonu Kararı Mut Belediyesi Taşeron İşçiler Tespit Komisyonu Esastan İnceleme Kararı

KİRA VE SATIŞ İHALESİ