Başkanın 10 Kasım Mesajı

Tarih 08 Kas?m 2016, 18:35 Editör Süleyman TEMEL

Unutmak Tükenmektir

"Milli Mücadele'nin büyük önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 78'inci yıl dönümünde saygı ile anıyorum. Onun önderliğinde aziz milletimizde vücut bulan mücadele azmi ve kararlığının, ecdadımızın emaneti olan tarihimizden aldığımız ilhamla birleştiğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için ne kadar değerli olduğunu zaman içinde daha iyi anlıyoruz. Vefatının 78'inci yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum"

Nebi YILMAZ

Mut Belediye Başkanı

"Temiz Bir Çevre İçin"

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni