Başkanın 10 Kasım Mesajı

Tarih 08 Kas?m 2016, 18:35 Editör Süleyman TEMEL

Unutmak Tükenmektir

"Milli Mücadele'nin büyük önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 78'inci yıl dönümünde saygı ile anıyorum. Onun önderliğinde aziz milletimizde vücut bulan mücadele azmi ve kararlığının, ecdadımızın emaneti olan tarihimizden aldığımız ilhamla birleştiğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için ne kadar değerli olduğunu zaman içinde daha iyi anlıyoruz. Vefatının 78'inci yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum"

Nebi YILMAZ

Mut Belediye Başkanı

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı

2017 Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 2017 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantı İlan metni

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Encümeninin 18.04.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 7 ad. işyerleri için, 28...