Başkanın 10 Kasım Mesajı

Tarih 08 Kas?m 2016, 18:35 Editör Süleyman TEMEL

Unutmak Tükenmektir

"Milli Mücadele'nin büyük önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 78'inci yıl dönümünde saygı ile anıyorum. Onun önderliğinde aziz milletimizde vücut bulan mücadele azmi ve kararlığının, ecdadımızın emaneti olan tarihimizden aldığımız ilhamla birleştiğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için ne kadar değerli olduğunu zaman içinde daha iyi anlıyoruz. Vefatının 78'inci yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum"

Nebi YILMAZ

Mut Belediye Başkanı

KİRA İHALESİ

KİRA İHALESİ Mülkiyeti Belediyemize ve Maliye Hazinesine ait taşınmazların Kira İhalesi Duyurusu

Ekim 2018 Meclis Toplantısı II. Birleşimi İlanı

Ekim 2018 Meclis Toplantısı II. Birleşimi İlanı 2018 Yılı Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı II. Birleşimi ilan metni
yonetmelik