BELEDİYE HER CANLIYA ŞEFKATLE YAKLAŞIYOR

Tarih 04 Ocak 2017, 13:54 Editör BASIN MERKEZİ

MUT BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI VE KUŞLARA YARDIM ELİ

Mut Belediyesi Zabıta Ekipleri sokak hayvanları, kuşlar ve diğer canlıları düşünerek, soğuk kış şartlarında aç kalmalarına müsaade etmedi. İlçemizde faaliyet gösteren fırınlarla işbirliği yapan Mut Belediyesi, muhtelif yerlere ekmek bırakarak, yaşam mücadelesi veren hayvanların karınlarını doyurabilmelerini sağladı. İlçede ilk defa böyle bir uygulama yapıldığını kaydeden yetkililer, Mut’ta her canlının yaşama hakkı olduğunu ve tabiattaki zor koşulların bu mücadelede zorluklar yaşattığını ancak belediye olarak sokak hayvanlarına ve kuşlara destek verildiğini söyledi.

KİRA İHALE İLANI

KİRA İHALE İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların KİRAya verilmesi İHALESİ Duyurusu

Zeyker Askı İlan Tutanağı

Zeyker Askı İlan Tutanağı ZEYKER ASKI İLAN TUTANAĞI