AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

Tarih 17 Ocak 2017, 10:13 Editör MS

Belediye Encümeninin 10.01.2017 tarih ve 2 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 4 ad. iş yeri için, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve devamı maddelerince ihalesi yapılacaktır.

Aşağıda açıklayıcı bilgilerin yer aldığı taşınmazların ihalesine katılmak isteyen iştirakçiler ihale Saatinden önce geçici teminatlarını Belediye veznesine yatırmaları ve istenilen gerekli evrakları ( İhaleye Katılım dilekçesi, Geçici teminat makbuzu, Tebligat için ikamet belgesi, Belediyeye borcu olmadığına dair belge) Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmekte olup, İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içerisinde Gelir Tahakkuk servisinden 50,00.-TL karşılığında satın alabilirler. İlanen duyurulur.

Şef sözlü sınav sonucu

Şef sözlü sınav sonucu duyuru

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı