GES Meclis Kararı ilanları

Tarih 21 Haziran 2017, 15:43 Editör MS

Kürkçü ve Pamuklu Mahallelerinde “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” olarak belirlenmesine ilişkin Meclis Kararları ilanları

Kürkçü ve Pamuklu Mahallelerinde  “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” olarak belirlenmesine ilişkin Meclis Kararları ilanlarına aşağıdaki linklenden ulaşabilirsiniz.

Kürkçü Mahallesi                           Pamuklu Mahallesi

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Müdürlüğü'nün Unvan ve Görevde Yükselme Sınavı için Mut Belediyesi'nde ...

Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı Belediyemiz tarafından ilçede görev yapan gazeteciler Başkanlık makamında ağırlanarak günleri kutlandı.
yonetmelik