Zeyker Revizyon İmar Planı

MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü

ASKI  İLAN  TUTANAĞI

Mut Belediye Meclisinin 09.12.2016 tarih ve 125 no.lu kararı ile uygun görülen; Mut İlçesi Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.04.2017 tarih ve 406 sayılı kararı ile Büyükşehir Kanunu 7/b maddesi uyarınca onanmıştır.
Onanan planı revizyonu 3194 sayılı yasanın 8/b maddesi ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği’nin “Planların İlanı, İtirazlar ve Kesinleşmesi” başlıklı 33.maddesi gereğince 04.07.2017 tarihinde başlamak üzere 1 ay süre ile Mut Belediyesi ilan tahtasında askıya çıkartılacağına ve eş zamanlı olarak Belediyemiz internet sitesinde yayınlanacağına dair iş bu tutanak tarafımızca düzenlenerek imza edilmiştir.

ASKI TARİHİ : 04.07.2017
İNİŞ TARİHİ:   03.08.2017

Plan Paftalarını aşağıdaki linklerden inceleyebilir veya bilgisayarınıza (üzerine sağ tıklayarak "Farklı Kaydet" seçeneğiyle) indirebilirsiniz.
O31D07D2B

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2017 Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

GES Meclis Kararı ilanları