Tespit Komisyonu Kararı

Tarih 16 ?ubat 2018, 09:16 Editör MS

Mut Belediyesi Taşeron İşçiler Tespit Komisyonu Esastan İnceleme Kararı

01/01/2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 24 üncü maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslara göre Mut Belediyesi'nde çalıştırılmakta olan müracaatları alınan taşeron personele ilişkin Mut Belediyesi Taşeron İşçiler Tespit Komisyonu Esastan İnceleme Kararı'na BURADAN ulaşabilirsiniz.

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Meclisinin 04.08.2017 tarih 93, 07.11.2017 tarih 132, nolu kararı ile Belediye Encümeninin 03.07.2018 tar...

Haziran Ayı Meclis Toplantısı

Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2018 Yılı Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısı ilan metni