Taşeron Sınav

Tarih 07 Mart 2018, 10:39 Editör MS

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin sınav yeri ve tarihi

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi İşletmeleri'nde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 13.03.2018 tarihinde Mut Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda saat 09:00 da yapılacak olan sınav için "Sınava gireceklerin kesin nihai listesi Belediyemiz ilan panosunda ve internet sitesi (www.mut.bel.tr) duyurular bölümünde yayınlanması ve bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz" uyarınca Mut Belediyesi resmi web sitesinde yayımlanan listeler tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Sözlü Sınava Katılacakların Listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Meclisinin 04.08.2017 tarih 93, 07.11.2017 tarih 132, nolu kararı ile Belediye Encümeninin 03.07.2018 tar...

Haziran Ayı Meclis Toplantısı

Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2018 Yılı Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısı ilan metni