Taşeron İşçi Sınav Sonuç İlanı

Tarih 13 Mart 2018, 14:42 Editör MS

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi işletmelerinde işçi statüsüne geçirilmesi için yapılan "yalnızca sözlü sınav" Sınav Sonuç İlan Listesi

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi işletmelerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin  13.03.2018 tarihinde Mut Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı ve Toplantı Salonunda saat 09:00 da yapılan "yalnızca sözlü sınav" da Mersin Valiliği (İl Mahalli İdareler Müdürlüğü) 06.03.2018 tarih ve 651191134-250-E.7022 sayılı yazı ekinde gönderilen sınav sorularından ve çalışanların görevleri ile ilgili işlerden sorulan sorularda başarılı olan personellerin listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Mart 2019 Olağan Meclis Toplantısı

Mart 2019 Olağan Meclis Toplantısı 2019 Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların Açık Arttırma Usulü Kira ve Satış İhalesi Duyurusu