Belediyemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Tarih 26 Eyl?l 2018, 11:27 Editör MS

Belediyemiz personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Çukurova Belediyeler Birliği Yerinde Hizmet Projesi kapsamında; Belediyemiz Sinema ve Toplantı Salonu’nda İSG Uzmanı Eshap Özden Topçil tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuat Eğitimi” verildi. Eğitim Topçil tarafından verilen bilgilerin ardından soru-yanıt biçiminde son buldu.

MUTİŞ

Öte yandan Belediyemiz şirketi Mutiş personeline yönelik, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verilirken, çalışma esnasında uyulacak kurallar uygulamalı olarak gösterildi.

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim III. Birleşim ilan metni

EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
yonetmelik