Belediyemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Tarih 26 Eyl?l 2018, 11:27 Editör MS

Belediyemiz personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Çukurova Belediyeler Birliği Yerinde Hizmet Projesi kapsamında; Belediyemiz Sinema ve Toplantı Salonu’nda İSG Uzmanı Eshap Özden Topçil tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuat Eğitimi” verildi. Eğitim Topçil tarafından verilen bilgilerin ardından soru-yanıt biçiminde son buldu.

MUTİŞ

Öte yandan Belediyemiz şirketi Mutiş personeline yönelik, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verilirken, çalışma esnasında uyulacak kurallar uygulamalı olarak gösterildi.

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların Açık Arttırma Usulü Kira ve Satış İhalesi Duyurusu

Yazalanı Mahallesi Askı İlan Tutanağı

Yazalanı Mahallesi Askı İlan Tutanağı llçemiz,Yazalanı Mahallesi sınırları içerisindeki Askı İlan Tutanağı