EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

Tarih 18 Ekim 2018, 11:56 Editör MS

EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

EnerjiSa’nın Mut’taki hizmetleri hakkında bilgi veren Karadut, EnerjiSa Mut İşlem Merkezi (Hükümet Caddesi, Helvacılar Pasajı)’nin haftanın 6 günü tüm işlemleri yaptığını belirtti. EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, nakit elektrik faturası ödemelerinde de hiçbir ek ücret alınmadığını sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’da elektrikle ilgili halktan gelen şikayetleri ileterek, ziyaretlerinden dolayı Karadut’a teşekkür etti.

Kasım 2018 Meclis İlanı

Kasım 2018 Meclis İlanı 2018 Yılı Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı ilan metni

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim III. Birleşim ilan metni