Başkan Yılmaz’dan Öğretmenlere Karanfil

Açıklama: Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Mut’taki eğitim öğretim kurumlarına ziyarette bulunarak öğretmenlere karanfil hediye etti.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 25 Kas?m 2016
Geçerli Tarih: 26 May?s 2017, 14:23
Site: Mut Belediyesi Resmi İnternet Sitesi
URL: http://www.mut.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=670

İlçemizdeki görev yapan öğretmenleri tebrik eden ve karanfil dağıtan Başkan YILMAZ, öğrencilerle de sohbet etti. Ziyaret esnasında öğretmenlerimize kutsal bir görevi icra ettikleri için teşekkür eden YILMAZ; “Değerli öğretmenlerimizi geleceği inşa eden usta birer hizmetkar olarak görüyoruz. Ülkemizin sağlam temeller üzerine inşa edilmiş olması, lider bir ülke olması ve aydınlık yarınlar için olmazsa olmazı olan eğitim alanında sorumlulukları çok büyük olan öğretmenlerimizi bu günlerinde yalnız bırakmamak, onlara destek olmak istedik. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında, topluma faydalı birer birey olmasında öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevlerini aşkla, şevkle icra eden öğrenmelerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi ve YILMAZ öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere isteklerini soran YILMAZ, gelen talepleri tek tek not aldı. Öğrencilik yıllarında yaşadığı bazı anıları anlattıktan sonra öğrencilere kendisinin de bir isteği olduğunu vurgulayan Nebi YILMAZ, “Sizlerden benim de bir isteğim var. Onu yerine getireceğinize inanıyorum. Bu ülkenin öğretmene, doktora, avukata, mühendise, iş adamına, siyasetçiye ihtiyacı var. Her biriniz alanınızda başarılı olup, bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalısınız. Derslerinizi ve öğretmenlerinizi severek geleceğe hazırlanın. Sizlerden isteğim, sizlerin başarılı olmasıdır. Hepinizi seviyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Nebi YILMAZ, son olarak okul yöneticilerine iyi dileklerde bulunarak okul ziyaretlerini tamamladı.