Mut Belediyesi

1. MUT ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FE...

1. MUT ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FESTİVALİ KONSERLER

27 Eylül 2024

Mut Belediyemizin düzenlediği ‘’1.Zeytin ve Zeytinyağı Fetivali’’ ilk gün akşam konser ile şenlendirilidi.  Konser öncesi sayın Belediye Başkanımız Murat ORHAN konuşmasında ‘’Mut’u ve Mut’un ürünlerini tanıtmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim ekonomimizin yüzde 90’ı ve geçim kaynağımız tarım. Bizim kaysımız ve zeytinimiz var.’’ dedi ve sözlerine ‘’62 incisini düzenlediğimiz Kayısı Festivalimizi yaptık. Bu yıl 1.Zeytin ve Zeytinyağı festivalimizi yaptık ve bundan sonra da hep birlikte yapmaya devam edeceğiz.’’ diyerek devam etti. Belediye başkanımız Murat ORHAN ‘’Bugün çınar altında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızı ağırladık ürünümüzü tanıtalım Mut hak ettiği değeri alsın istedik. Bizler Mut partiliyiz. Mut için çalışacağız.’’ diyerek konuşmasını sona erdirdi ardından Konser başladı.Yapılan konserde ilk olarak sahneye ‘’Mustafa TAŞ’’ ardından da ‘’Melek MOSSO’’ çıktı.Festivalimizin 2.gününde devam eden konserlerde ilk olarak ‘’Ali Rıza YILMAZ’’ ardından ‘’SİYAM’’ ve sonrasında ‘’Ebru YAŞAR’’ sahnede yer aldılar.